• aeiforoteliko1
  • pilotikoteliko1
  • ekdilositeliko1
  • hydrobot
  • 3on3slide
  • rompotiki

Με την ιστοσελίδα αυτή, ανοίγουμε ένα παράθυρο διαλόγου ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς της σχολικής μας κοινότητας. Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε τόσο για να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να παρουσιάσουν τις εργασίες και τις δραστηριότητές τους, όσο και για να παρέχει στον κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να αντλήσει πληροφόρηση για το Σχολείο μας.

Αθλητισμός

Εκτύπωση

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Αθλητισμός

H 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για το σχολικό έτος 2017-2018 πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη  12 Οκτωβρίου 2017. Φέτος η Ημέρα είχε ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ?ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εκτός της σχολικής μονάδας. Έτσι, μαθητές και εκπαιδευτικοί πήγαν οργανωμένα στο Αθλητικό Κέντρο του Δ. Τρίπολης και, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες,  έπαιξαν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ και τέννις, ενώ η ομάδα πεζοπορίας είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο όμορφο άλσος του Αη-Γιώργη. Τα παιδιά έπαιξαν, αθλήθηκαν και έμαθαν τη σημασία της άθλησης και της υγιεινής ζωής. 

2017 aulitismos

Εκτύπωση

Τελικός 3 on 3 - Βραβεύσεις

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Αθλητισμός

Την Τρίτη 30 Μαίου 2017 ολοκληρώθηκαν στο σχολείο μας τα πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη ο τελικός αγώνας μπάσκετ του εσωτερικού πρωταθλήματος 3 on 3. Ακολούθησαν βραβεύσεις και παρουσιάσεις όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα μπάσκετ 3 on 3, βόλλευ 4 on 4 και σκακιού. Τέλος οι μαθητές/τριες της Γ τάξης έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Στον τελικό του μπάσκετ 3 on 3 αγωνίστηκαν οι ομάδες ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ (Δούρος Π., Κλειώρης Ν., Λαμπρόπουλος Κ., Μαρκόπουλος Θ.) και ΑΝΩΝΥΜΟΙ (Γκέκας Γ., Δημόπουλος Γ., Σιάννας Π., Φιλόπουλος Π.). Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.

Στο εσωτερικό πρωτάθλημα βόλλευ οι νικήτριες ομάδες είναι οι παρακάτω:

Α τάξη:ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ (Κουτσονικολή Β., Καφαντάρης Π., Κλαδούρης Γ., Μέλλου Σ., Ματθαίου Α. Λιακοπούλου Ν.)

Β τάξη:ΑΓΝΩΣΤΟΙ (Τρικάτσουλα Ν., Παρασκευοπούλου Ε., Φιλόπουλος Π., Ράλιος Π.)

Γ τάξη:3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ (Λιακόπουλος Κ., Λεχουρίτης Χ., Μικέλη Χ.)

Στο πρωτάθλημα σκακιού πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Τζάφα Ρ. και δεύτερος ο Ρουσάλης Δ.

Η συμμετοχή της σχολικής κοινότητας ήταν μεγαλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές και ελπίζουμε στη συνέχιση των παραπάνω δράσεων με στόχο τη χαρά της συμμετοχής και την ανάδειξη των ικανοτήτων των μαθητών/τριών. 

 

 

Εκτύπωση

Τελικοί αγώνες μπάσκετ 3 on 3

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Αθλητισμός

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίων, πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας αγοριών και κοριτσιών προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας στην επόμενη φάση. Νικήτρια ομάδα στα αγόρια και στα κορίτσια είναι οι ομάδες του τμήματος Γ2.

Ομάδα Αγοριών: Δούρος Π., Λαμπρόπουλος Κ., Μητσιόπουλος Α., Μαρκόπουλος Θ.

Ομάδα Κοριτσιών: Κοπίτα Ν., Κολιοπούλου Γ., Κολιοπούλου Ε., Κυριακοπούλου Μ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες φάσεις !!!!!!!!!!!

 

Εκτύπωση

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχ.Αθλητισμού 2016-17

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Αθλητισμός

Σήμερα Δευτέρα 3-10-2016 εορτάστηκε στο σχολείο μας η 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, σύμφωνα με το αρ. 153162/Δ2/20-9-2016 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ, με τίτλο"Νοίωσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός - Δικαίωμα για όλους". Τα παιδιά ασχολήθηκαν στο προαύλιο με παραδοσιακά παιχνίδια (τζαμί, κουτσό, μήλα, σχοινάκι), ενώ οι μαθητές της Γ' τάξης του 3ου Λυκείου Τρίπολης έκαναν επίδειξη τέννις, ποδηλασίας και ρυθμικής γυμναστικής. Παράλληλα μέσα στις αίθουσες οι μαθητές ασχολήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, κολάζ, προβολές ppt, dvd και συζητήσεις, μέσα από τις οποίες αντιλήφθηκαν τη χαρά του παιχνιδιού και της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Στο τέλος, έγινε παρουσίαση των κατασκευών των μαθητών όλων των τάξεων, όπου επιβραβεύτηκαν με θέρμα χειροκροτήματα.  

Εκτύπωση

Αγώνες στίβου

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Αθλητισμός

Το σχολείο μας συμμετείχε στους αγώνες στίβου γυμνασίων που οργάνωσε η Δ/νση Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης .Πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης στις 5 Μαΐου και συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές-τριες: